Elektriske Ladcykler

Leder du efter en ny smart el-ladcykel? Her hos CPHBike kan du finde et stort udvalg af elektriske ladcykler. Tjek vores spændende udvalg ud herunder og find din nye elektriske ladcykel i dag. Det er utrolig smart med en ladcykel når børnene skal hentes eller når der skal handles. Elektriske ladcykler er efterhånden blev en ikonisk cykel i bybilledet. Tjek vores elladcykler ud herunder – du kan naturligvis vælge imellem mange flotte farver. Pt. har vi et udvalg af de velkendte E-LONGJOHN L2 og E-Cargobike L1 ladcykler, som begge er to velkendte navne I branchen. For mange er de synonym med kvalitet og holdbarhed. Vælg imellem 6 forskellige farver og to modeller. Husk at skrive dig op til vores nyhedsbrev ude til venstre, så du er sikker på at du får besked når vi får flere farver eller modeller at vælge imellem. Glem ikke at vi hos CPHBike også sælger alverdens tilbehør og udstyr til cykler. Vi kan kun anbefale at du investerer I en cykelhjelm, for er uheldet ude, så kan en cykelhjelm være med til at beskytte det allervigtigste vi har. Du kan naturligvis vælge imellem mange flotte modeller og farver. Vi har også cykelringeklokker, cykellåse, cykelsadler, cykellåse, cykelpedaler, cykellygter, cykelpumper, cykelkurve, cykelholdere og alt andet du måtte mangle til din nye elektriske ladcykel!

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

6 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

6 vare(r)

De elektriske ladcykler vinder frem

Elektriske ladcykler er så småt begyndt at vinde frem i bybilledet. Danske familier har fået øjnene op for de mange fordele ved at investere i en elektrisk ladcykel. De er ikke blot praktiske og giver god motion – der kan også være mange penge at spare når der sammenlignes med offentligt transport eller hvis der skal investeres i en bil. Ved at fravælge disse transportmidler skånes miljøet også og driftsomkostningerne begrænses til den el der bruges og måske et fladt dæk der skal skiftes. I takt med at danske familie skifter bilen ud med en mere sund, bæredygtig og økonomisk løsning, så ser vi samme tendens indenfor erhvervslivet. Post Danmark har fx investeret i over 1600 elektriske ladcykler siden 2011.

Skån miljøet

Tit er det ikke nødvendigt med en bil, men for mange familier er en bil den oplagte løsning – ikke blot på grund af fleksibiliteten ved at have eget køretøj, men også på grund af pladsen. Ved at investere i en elektrisk ladcykel får du de samme fordele, uden den dyre investering og driftsomkostningerne. Det er nemt og hurtigt at bruge den elektriske ladcykel til at hente børnene i børnehaven eller i skolen. Det er selvfølgelig også oplagt når der skal handles ind og der virkeligt er brug for pladsen.

Kvalitet er altid vigtigt

De elektriske ladcykler vi sælger her hos CPHbike er naturligvis alle af allerhøjeste kvalitet og kendte for at være utrolig robuste. Du får dermed en elektrisk ladcykel som du uden problemer vil kunne bruge i mange år fremover. Vores store udvalg af forskelligt cykeltilbehør vil samtidigt sørge for at du har alt de tilbehør som du måtte mangle, hvad end der er tale om cykelpumper, cykelhjelme, cykellygter eller noget helt andet.