Herrecykler

Her har vi samlet alle vores herrecykler. Vi fører i øjeblikket udelukkende NORDEN cykler på grund af deres høje kvalitet og holdbarhed, som vi ikke har kunne finde andetsteds. Vi arbejder selvfølgelig på at finde nye leverandører af cykler i den højeste kvalitet, så skriv dig endelig op til vores nyhedsbrev, så du får besked. Hvis du har en god ide til hvilket cykelmærke vi skal forhandle, så send os endelig en e-mail – vi vil gerne gøre vores kunder så glade som muligt og det er naturligvis også i vores interesse at vores besøgende kan finde lige præcis det de leder efter hos CPHBike. Mangler du cykeltilbehør eller vil du bare gerne se cyklerne i virkeligheden, så kig endelig forbi vores butik på Flintholm station. Vi har alverdens cykeltilbehør og naturligvis masser af flotte modeller og designs at vælge imellem.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

3 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

3 vare(r)

NORDEN

NORDEN har i mange år været en af de mest innovative cykelproducent og den tendens fortsætter. Vi bevidst valgt hos CPHbike udelukkende at føre dette cykelmærke indtil vi finder et cykelmærke med lige så godt et ry. Vi er altid interesseret i at høre hvad vores kunder og besøgende mener, så skriv endelig til os hvis du kender til et godt cykelmærke og gerne så at du kunne købe det her. Du kan naturligvis også skrive dig op til vores nyhedsbrev og så skal vi nok holde dig opdateret.

Udvalg

Hos CPHbike har vi samlet et udvalg af de flotte NORDEN cykler og vi får naturligvis hele tiden nye cykler hjem på lager. Vælg imellem mange flotte farver og find din nye herrecykel i dag. Vi har også masser af forskellige sadler, hvis du leder efter en bestemt type til din nye cykel. Det kan selvfølgelig også kun anbefales at du investerer i lidt tilbehør til din nye cykel, så du er sikker på at kæden er smurt og alt kører som det skal. Vedligeholdelse er en vigtig del af at være cykelejer og det er der desværre mange som glemmer. En cykel burde kunne holde i utrolig lang tid.

Tilbehør

Mangler du en ny cykelpumpe, en ringeklokke, en cykellås eller noget helt fjerde? Uanset hvad du måtte lede efter, så har vi det naturligvis lige her! Er det akut, så er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm Station. Vi står altid parat med et smil og et par gode råd til hvad der passer til din cykel og hvordan du bør vedligeholde den, så du er sikker på at den holder i mange år.