Damecykler

Hos CPHBike forhandler vi udelukkende NORDEN damecykler på nuværende tidspunkt. Vi leder stadigvæk efter nye leverandører og der vil løbende komme flere mærker og modeller på denne side. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du er sikker på at du får besked. Vælg imellem mange flotte modeller. Vi har blandt andet Agnes 28 N7, Ellen 26 N7, LIVA+ 28 N7, ELLEN 28 N3 og ELLEN 28 N7 modellerne, så der burde være noget for enhver. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm Station og så skal vi nok i fællesskab få fundet frem til din nye cykel eller en ny cykel til din kæreste. Vi har også masser af cykeltilbehør såsom hjelme, pedaler, lygter, cykelholdere og alt andet du måtte mangle til den nye damecykel. Vi ser frem til at se dig i butikken!

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

11 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

11 vare(r)

Norden Damecykel

NORDEN

De allerbedste damecykler kommer fra NORDEN. Virksomheden viser gang på gang at de er i førersædet og innovative når det kommer til både design, funktionalitet og ikke mindst sikkerhed. Vi har samlet et varieret udvalg af NORDEN damecykler lige her og vi får naturligvis flere modeller hjem på lager. Kig forbi vores butik på Flintholm station og se alle cyklerne i virkeligheden og tag en prøvetur inden du beslutter dig. I butikken kan du også lade dig inspirere af vores kæmpe udvalg.

Tilbehør

Hos CPHbike kan du finde alverdens cykeltilbehør. Uanset om du mangler en cykelhjelm, en cykelpumpe eller en cykellås, så kan du finde det du mangler hos CPHbike! Du kan selvfølgelig vælge imellem mange flotte modeller og farver når du skal træffe dit valg. Vi forsøger så vidt som muligt altid at give vores kunder så mange valgmuligheder som muligt. Tjek vores store udvalg her på hjemmesiden eller kig forbi vores butik og lad dig inspirere af vores kæææmpe udvalg af cykeltilbehør. Vi står naturligvis også altid klar til en god sludder, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvad du skal vælge.

Cykler i Danmark

Det siger sikkert sig selv at vi danskere cykler mindre i de tre vintermåneder end resten af året, men du vidste sikkert ikke at vi ifølge Transportvaneundersøgelsen fra DTU i gennemsnit cykler mindre i juli måned på grund af ferien. I gennemsnit ligger vores cykelture på 2,2 kilometer – her indgår dog også småturene imellem forskellige kollektiv transportmidler. Cyklen bliver selvsagt også brugt mere i byerne som et alternativ til bilen, end på landet hvor der er længere imellem tingene. Kig forbi vores butik på Flintholm station og find din nye cykel eller det cykeltilbehør som du står og mangler.