Cykler

Du kan her finde alle de flotte NORDEN cykler som vi forhandler. Vælg imellem mange flotte farver såvel som herre, dame og pigemodeller. Hos CPHBike finder du et bredt udvalg af kvalitetscykler og vi har blandt andet følgende modeller fra NORDEN: Agnes 28 N7, Ellen 26 N7, LIVA+ 28 N7, ELLEN 28 N3, CARL 28 N7, ELLEN 28 N7. Vil gerne lade dig inspirere og se cyklerne, så er du er naturligvis mere end velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm Station til en sludder, så vi kan finde den helt rette cykel til dig, din kæreste eller til din datter. Vi har også et stort udvalg af alverdens cykeltilbehør, så der er altid en god undskyldning for at kigge forbi og lade dig inspirere. Vi har et stort udvalg af blandt andet cykelhjelme, cykelholdere, pedaler, ringeklokker, cykellygter, cykelpumper og meget andet. Find din nye cykel i dag eller kig forbi vores butik!

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

17 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

17 vare(r)

Stort udvalg

Vores udvalg bliver hele tiden større her hos CPHbike og det kan derfor sagtens betale sig at vende tilbage til denne side igen snart og se alle vores nye modeller. Vælg imellem mange flotte farver og designs og find din nye NORDEN cykel i dag. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm Station og se cyklerne inden du beslutter dig.

NORDEN cykler

NORDEN cykler er synonymt med kvalitet. Stellet af stål er med til at give den robusthed og holdbarhed som man forventer af en cykel. Designmæssigt stråler NORDEN cykler også blandt konkurrenterne og retro-cyklen i sig selv er efterhånden blevet ikonisk. Teknologisk har virksomheden også placeret sig i spidsen, hvilket naturligvis også ses på cyklernes funktioner og holdbarhed.

Lyse tider

Vi går de lyse tider i møde og det betyder selvfølgelig også at cyklen bliver taget mere hyppigt i brug. Selvom der bliver mørkt sent, så er det stadigvæk nødvendigt med cykellygter sent om aftenen og tidligt om morgenen. Du kan finde alle de cykellygter du måtte mangle her. Mange benytter også foråret som en oplagt lejlighed til at få rengjort og vedligeholdt deres cykler. Du kan også finde alt du måtte mangle til at rengøre eller vedligeholde din cykel med lige her.