Nutcase Super Solids Cykelhjelme

På denne side finder du alle NUTCASES ensfarvede og stilrene cykelhjelme. Mange af de cykelhjelme du kan finde hos CPHBike er spændende og farverige og kan fås med mange flotte designs. Det er dog ikke alle som gerne vil have en så farverig cykelhjelm. Vi har derfor også valgt at føre de mere stilrene modeller fra NUTCASE. Vælg imellem mange flotte farver og beskyt knolden inden uheldet er ude. Det kan altid betale sig at være på forkant. Tjek vores store udvalg ud og find din nye cykelhjelm i dag! Du kan vælge imellem 12 forskellige farver! Er du i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm og tjekke vores store udvalg ud i butikken.

Nutcase

Nutcase er de bedste cykelhjelme på markedet. Virksomheden stræber kontinuerligt efter at forbedre sig og har et endegyldigt fokus på kvalitet. Heldigvis, så er der også mange Nutcase cykelhjelme at vælge imellem. Det behøver ikke altid at være alvorligt, så længe sikkerheden og kvaliteten er i orden. Hos CPHbike finder du Danmarks største udvalg af Nutcase cykelhjelme, så der burde være noget for enhver. Vi har alverdens farver og motiver at vælge imellem. Gå på opdagelse og find din nye cykelhjelm i dag!

 

Butikken

Vil du gerne tjekke vores store udvalg ud i virkeligheden, så kig endelig forbi vores butik på Flintholm station. Vi har Danmarks største udvalg af Nutcase cykelhjelme og en kæmpe væg fyldt med cykelhjelme i alverdens farver og med mange flotte motiver. Vi er ret stolte af den og den forandrer sig hele tiden, i takt med at vi får nye og spændende modeller hjem. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på at du er opdateret med de seneste cykelnyheder, tips og tricks og gode tilbud!

 

Pasform?

Det kan være svært at finde ud af hvad for en type cykelhjelm man skal have og hvor stor eller lille den skal være, før at den sidder helt som den skal. Nutcase cykelhjelmene er justerbare, så det burde være muligt at finde en som passer til dig. Vil du dog gerne være helt sikker, så kig endelig forbi vores butik på Flintholm station og prøv din nye Nutcase cykelhjelm. Vi har Danmarks største udvalg, så det burde være muligt at finde din nye cykelhjelm her hos os! Det er naturligvis også en god undskyldning for at kigge forbi til en sludder og tjekke hele vores store udvalg af cykeltilbehør ud. Tjek gode råd til at finde en cykelhjelm der passer på

https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/paa-cykel/cykelhjelm