Nutcase Little Nutty Cykelhjelme

Leder du efter Nutcase Little Nutty cykelhjelme til de små? Hos CPHBike finder du et kæmpe udvalg af Little Nutty cykelhjelme til børn, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Du kan selvfølgelig også kigge forbi vores butik på Flintholm Station og se Little Nytty cykelhjelmene. Vi har utrolig mange flotte modeller at vælge imellem. Vi har fx cykelhjelme til børn som ligner vandmeloner, cykelhjelme til de små med flotte prikker og motiver. Eller hvad med en sej cykelhjelm som ligner en robot eller en bi? Der er mange muligheder, så gå på opdagelse og find det du mangler i dag!

Til de små

Selvfølgelig skal de små i familien også have en cykelhjelm på. Alt andet er uansvarligt og de mindste kan ikke selv vælge. De fortjener kun den allerbedste beskyttelse. Nutcase Little Nutty har en utrolig god pasform, så du altid er sikker på at cykelhjelmen sidder præcis som den skal på din datter eller søn. Han eller hun vil uden tvivl også synes at cykelhjelmen er sej og at det er vildt at de også skal have en cykelhjelm på – ligesom mor og far. Det er altid en god ide at lære børnene hvor vigtige cykelhjelme er når man færdes i trafikken, i en tidlig alder.

Nucase Little Nutty

Nutty er Nutcases kollektion til de mindste i familien. Cykelhjelmene er specielt lavet til de mindste i familien og er utroligt flotte og farverige. Vælg imellem mange søde og nuttede motiver og designs og find din nye Nutcase Little Nutty cykelhjelm i dag. Er du lidt i tvivl om hvad du skal vælge? Kig forbi vores butik på Flintholm station og se Danmarks største udvalg af Nutcase cykelhjelme. Vi står altid klar til at være behjælpelige hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Cyklen er et godt alternativ

I stedet for at tage bilen i brug når børnene skal hentes, så giver det langt mere mening at sætte sig op på cyklen og trampe i pedalerne. Det er oftest hurtigere at komme rundt i trafikken og så koster det intet. Det giver også masser af god og sund motion – noget som de fleste af os glemmer i den travle hverdag. Slå to fluer med et smæk og tag cyklen næste gang. Husk cykelhjelmen til de mindste og cykel forsvarligt i trafikken. Der er masser af designs og flotte motiver at vælge imellem, så find din nye cykelhjelm i dag!

Nutcase Little Nutty cykelhjelme - CPHBiKE

CPHBiKE forhandler Little Nutty cykelhjelme til børn. http://cphbike.com