Nutcase Baby Nutty Cykelhjelme

Det siger sig selv at alle i familien bør have en cykelhjelm. Vi har her samlet alle vores NUTCASE BABY NUTTY cykelhjelme til børn over 1 år. Vælg imellem mange flotte modeller og farver. Tag et kig på vores store sortiment og find lige præcis den Baby Nutty cykelhjelm du mangler. I er naturligvis også mere end velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm Station. Vi har masser af cykler, ringeklokker cykellygter, cykelholdere, pedaler, cykellygter og meget andet! Vi glæder os til dit besøg og håber at vi kan være behjælpelige.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

6 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

6 vare(r)

Til de små

Det siger sig selv at alle i familien bør have en cykelhjelm. Især de mindste som ikke selv kan vælge. Vi forhandler udelukkende Nutcase cykelhjelme her hos CPHbike og det er simpelthen fordi de er de mest sikre. Det er selvfølgelig et bonus at Nutcase cykelhjelmene er flotte og stilfulde, men det vigtigste er og bliver at cykelhjelmene yder den beskyttelse som de lover. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Nutcase Baby Nutty cykelhjelme og find din nye cykelhjelm i dag. Du kan naturligvis også kigge forbi vores cykelbutik på Flintholm station og se alle cykelhjelmene. Vi står altid klar med et smil og med en hjælpende hånd.

Størrelsesguide

Se videoen herunder for at blive klogere på hvordan du finder den helt rette størrelse til dit barn. Du skal blot bruge et målebånd og måle hovedomkredsen, lige over ørerne og over øjenbrynene. Har du ikke et målebånd, så kan du i stedet bruge en snor og derefter måle snoren med en lineal. Det er utroligt vigtigt at cykelhjelmen passer til dit barn, så den beskytter så godt som muligt. I videoen er der et skema som du kan bruge når du skal vælge størrelsen – vælg imellem Baby Nutty og Little Nutty. Vi fører selvfølgelig begge modeller her hos CPHbike. 

Nutcase Baby Nutty cykelhjelme - CPHBiKE

CPHBiKE forhandler Nutcase Baby Nutty cykelhjelme til de helt små. http://cphbike.com