Crazy Safety Cykelhjelme

Vi har samlet et skørt udvalg af cykelhjelme. De giver naturligvis samme gode beskyttelse som alle andre cykelhjelme vi forhandler – de her er dog noget mere cool! Vælg fx imellem tigere, hajer og mange andre farlige og vilde dyr. Med denne cykelhjelm på hovedet er du helt sikker på at andre trafikanter vil se dig i trafikken. Vælg imellem mange flotte designs og beskyt hovedet med stil! Tjek vores kæmpe udvalg ud her på hjemmesiden eller kig forbi vores butik på Flintholm Station og se udvalget. Vi har masser at vælge imellem og ser frem til dit besøg og til at hjælpe dig bedst muligt.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

12 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

12 vare(r)

Nuttede og beskyttende

Det behøver ikke at være kedeligt at tage en cykelhjelm på. Nutcase Crazy Safety cykelhjelmene er flotte og iøjnefaldende. Der burde være noget for enhver, for vi har samlet et kæmpe udvalg af alverdens dyremotiver og alt andet du måtte kunne forestille dig. Vælg fx en sej tiger cykelhjelm eller en farlig dinosaur cykelhjelm. Eller hvad med sød og nuttet leopard? Mulighederne er mange, så find din nye Nutcase Crazy Safety cykelhjelm lige her!

Iøjnefaldende og flotte

Som du kan se i videoen herunder, så er Nutcase Crazy Safety cykelhjelmene utroligt flotte og passer til enhver lejlighed – uanset om du er på rulleskøjter, løbehjul, skateboard eller på cykel. Dit barn vil helt sikkert synes at han eller hendes nye cykelhjelm er noget af det sejeste! Det er vigtigt at vænne børnene til at tage cykelhjelmen på i en tidlig alder – det er noget som hænger ved. Kom forbi vores butik på Flintholm station og se vores store udvalg af seje cykelhjelme. Vi har også massevis af cykeltilbehør, hvis i skulle mangle en ny ringeklokke eller en cykelpumpe. 

Crazy Safety hjelme - CPHBiKE

CPHBiKE forhandler smarte cykelhjelme til børn fra Crazy Safety. http://cphbike.com