Cykelhjelme

Her har vi samlet all vores cykelhjelme fra Nutcase! Det behøver ikke at være kedeligt at ville beskytte dit hoved med en cykelhjelm. Hos CPHBike finder du et kæmpe udvalg af cykelhjelme i alverdens farver, designs og udformninger. Vi har også NUTCASE Baby Nutty og NUTCASE LITTLE NUTTY til de lidt mindre. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find din nye cykelhjelm i dag – det kan altid betale sig at være på forkant inden uheldet er ude. Vi sælger udelukkende NUTCASE cykelhjelme – de er det bedste på markedet og både de mest sikre og innovative cykelhjelme på markedet. Hvorfor skulle vi sælge andet? Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg og lad dig inspirere af de mange flotte modeller vi har på lager. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet så du kan få besked når vi får nye spændende varer hjem. Du kan selvfølgelig også besøge os i vores butik på Flintholm Station og tjekke vores kæmpe udvalg af NUTCASE cykelhjelme ud – vi har en kæmpe væg med NUTCASE cykelhjelme som vi er ret stolte af og Danmarks største udvalg!

Brug pæren

Det kan altid betale sig at investere i en cykelhjelm. Når først uheldet er ude og skaden er sket, så er der ikke meget man kan gøre. En cykelhjelm kan meget vel redde dit liv og det er i sandhed noget som er værd at investere i. Vi fører udelukkende NUTCASE cykelhjelme, da de er de bedste på markedet og vi ser derfor ingen grund til at føre andre mærker. Når det kommer til sikkerhed, så er kvalitet alfa og omega og det forstår vi hos CPHbike.

Historien bag Nutcase

Der er sikkert ikke alle at der ved at Nutcase blev etableret efter at grundlæggeren Michael Morrow en dag dekorerede en gammel cykelhjelm for at støtte sit yndlings amerikansk fodbold hold. Da han ankom til kampen blev han mødt af begejstring og mange spurgte hvor han havde købt den og om det var muligt at købe en selv. Under kampen gik det meste af Michael Morrows tid med at udtænke de mange cykelhjelme han nu havde på hjernen. Han undersøgte markedet og opdagede at der var en kæmpe efterspørgsel efter mere personlige cykelhjelme, men intet udbud. Det første skridt mod at skabe sikrere forhold under cykelturen starter med man har lyst til at tage hjelmen på. Passer dit hoved. Glæder din sjæl, som Nutcase slogan så fint lyder.

Sikkerhed

Det er ikke nok at cykelhjelmen er solid og kan afdæmpe stødet og beskyttet dit hoved. Det er mindst lige så vigtigt at cykelhjelmen passer til dit hoved. Sidder den ikke som de skal og er lidt løs i det, så beskytter den ikke som tiltænkt. Nutcase har derfor også sørget for at pasformen på deres cykelhjelme er utrolig god og at den er justerbar, så den kan passe til alle. Det er ikke kun hos CPHbike at vi er begejstret over Nutcase cykelhjelmene. Læs lidt om hvad folk har at sige til dem på deres egen hjemme side her - http://dk.Nutcasehelmets.com/the-Nutcase-story/love-letters/