Sadler

Er din gamle cykelsadel gået i stykker eller blevet stjålet? Det kan også være at det sæde du har lige nu er ubehageligt at sidde på. Uanset hvad grund, så er du kommet til det helt rette sted hvis du står og mangler en ny cykelsadel. Vi fører anerkendte mærker såsom Mixbike og Dunlop og vi har naturligvis mange flotte modeller at vælge imellem og selvfølgelig både damemodeller, herremodeller og sadler til mountainbikes. Kig forbi vores butik på Flintholm Station og tjek vores kæmpe udvalg af cykelsadler ud. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, så vi i fællesskab kan finde frem til lige præcis den type cykelsadel som du er på udkig efter. Vi har også alt andet cykeltilbehør som du måtte stå og mangle, så der er altid en god undskyldning for at kigge forbi til en sludder.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

5 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

5 vare(r)

Bløde og komfortable

Det er vigtigt at man sidder komfortabelt når man er ude og cykle. Et ringe cykelsæde som giver en dårlig affjedring og som er ubehageligt at sidde på, kan meget vel være med til du tager bussen i stedet for cyklen af og til. Det skal også helst være en god oplevelse når man er ude og cykle og ikke at man bare skal fra a til b. På de længere cykelture er det naturligvis endnu vigtigere at man sidder komfortabelt og at ens fokus ligger på at cykle og ikke hvornår man kan tillade sig at tage en lille pause. Vælg imellem mange flotte modeller her hos CPHbike – vi har blandt andet Mixbike og Dunlop cykelsæder, så der burde være lidt for enhver. Vi får selvfølgelig også nye modeller hjem på lager løbende, så skriv dig op til vores nyhedsbrev så du ikke går glip af dem!

Dame og herremodeller

Vi har masser af unisex modeller her hos CPHbike. Det kan være svært at vide hvad man lige præcis har brug for, så kig endelig forbi vores butik på Flintholm station og lad os hjælpe dig med at finde lige præcis du har brug for. Det er vigtigt at du finder dig en sadel som er komfortabel at sidde på i længere tid – ellers kan cykelturen lige pludselig godt føles meget længere. Det er vigtigt at sadlen er komfortabelt og ikke begrænser blodcirkulationen. Kig forbi vores butik på Flintholm station og så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rette sadel! Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og husk at skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du altid modtager de nyeste tips og tricks og tilbud fra CPHbike.