Ringeklokker

Hos CPHBike kan du finde et kæmpe udvalg af ringeklokker i alverdens afskygninger. Vi er derfor sikre på at du uden problemer kan finde frem til din nye ringeklokke lige her. Vi har alt fra de mere simple og stilrene cykelklokker såvel som ringeklokker der er udformet som vilde dyr og som er perfekte til træne de små til at bruge ringeklokken i trafikken. Vi fører blandt andet de anerkendte mærker Crazy Safety, Dunlop og Mixbike, så der burde være lidt for enhver. Tjek vores store udvalg ud herunder eller kig forbi vores butik på Flintholm station og hør klangen på ringeklokkerne. Vi står altid klar med en hjælpende hånd og sørger selvfølgelig for at du får den helt rette ringeklokke med hjem og i den rette størrelse. 

Sikkerhed

I Danmark er det lovpligtigt at have en ringeklokke på cyklen og man kan få en bøde af politiet hvis man ikke har en monteret. Det bør dog ikke være derfor du køber en ringeklokke – det er nemlig utroligt vigtigt for din færdselssikkerhed at du kan indikere din tilstedeværelse til trafikanter, fodgængere og andre cykellister - såsom under højresving eller når en fodgænger pludselig går ud på cykelstien. Ringeklokker er en god investering da de er mekaniske og ikke kræver batterier. De er samtidigt også vejrbestandige og aktiveres manuelt, så du er sikker på de altid fungerer, uanset regnvejr og sne. Den allerførste ringeklokke blev patenteret i 1877 og siden da er der ikke sket synderligt store ændringer. Ringeklokken er tidløs og fungerer præcis efter hensigten – selv 140 år senere.

Modeller

Hos CPHbike kan du find et stort og varieret udvalg af cykelklokker. Vi har mange forskellige modeller og designs at vælge imellem og mærker såsom Dunlop, Mixbike og CrazySafety. Du kan finde de mere stilrene og elegante ringeklokker eller de mere opsigtsvækkende som er formet som dyrehoveder. Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg og find din nye cykelklokke til din cykel i dag. Du er naturligvis også mere end velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm station og se og høre cykelklokkerne selv. Vi har også et kæmpe udvalg af alverdens cykeltilbehør, så der er altid en god undskyldning for at kigge forbi. Du kan fx finde Danmarks største udvalg af Nutcase cykelhjelme her! Eller hvad med et par cykellygter, så du altid er synlig i trafikken? Uanset hvad, så ser vi frem til dit besøg!