Mobilholdere

Har du altid din smartphone med dig når du er ude og cykle? I så fald, så kan det kun anbefales at du investerer i en cykelholder. Med din smartphone forsvarligt monteret i en holder, kan du koncentrere dig om at cykle og behøver ikke at bekymre dig om at den bliver hvor den skal. Skulle det ske at din smartphone ryger ud af lommen og bliver beskadiget, så kan det hurtigt blive en kostelig affære. Vi har flere forskellige modeller at vælge imellem, så det burde være muligt at finde en cykelholder som falder i din smag. De er naturligvis alle nemme at montere og tage i brug og skåner din smartphone for ridser og skrammer. Er du sikker helt sikker på hvad du mangler? Kig forbi vores butik på Flintholm Station og så skal vi nok finde frem til lige præcis det du leder efter. Mangler du et råd eller to, så står vi naturligvis også klar med et smil.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

3 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

3 vare(r)

Smart på farten

Tager du din smartphone med dig når du er ude og cykle? Så kan det helt sikkert betale sig at investere i en mobilholder her fra CPHbike. Med en mobilholder har du din smartphone placeret indenfor rækkevidde og kan altid tjekke GPS’en eller skifte sang på din smartphone når du er ude og cykle. Vi har flere forskellige mobilholdere du kan vælge imellem, men vores udvalg bliver hele tiden større, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, kig forbi igen eller kom og besøg vores butik på Flintholm station – der er masser af cykeltilbehør at vælge imellem!

Beskyt din smartphone

Hvis du altid har din smartphone med dig når du er ude og cykle, så kan det kun anbefales at du investerer i en mobilholder. Du er dermed altid sikker på at du har din smartphone indenfor rækkevidde og at den er forsvarligt monteret under cykelturen. Det kan hurtigt blive en dyr cykeltur, hvis din smartphone ved et uheld ryger ud af lommen og bliver beskadiget. Koncentrer dig om at cykle og invester i en mobilholder – det kan helt sikkert betale sig. Når først din smartphone har fået en ridse eller skramme, så er der som regel ikke meget man kan gøre.

Musik på farten

For mange er musikken utrolig vigtig når de er ude og cykle. Det giver dem motivationen til at træde lidt ekstra i pedalerne og fokusere på musikken i stedet for de ømme muskler. Med en mobilholder har du altid din smartphone lige indenfor rækkevidde og kan nemt og bekvemt skifte sang alt efter hvad tempo du ønsker at stræbe efter. Musik kan gøre meget når man motionerer, så det kan helt sikkert betale sig at investere i en mobilholder så du altid har den lige ved hånden.