Cykeltasker

Leder du efter en smart måde at opbevare din smartphone når du er ude og cykle? Hvad med en cykeltaske som du kan placere på styret og have indenfor rækkevidde? Perfekt til dig der lytter til musik under cykelturen eller dig som bruger GPS’en til at finde vej med under længere ture eller til at tracke dine tider. Du kan fx finde cykeltasker med et gennemsigtigt cover som giver dig mulighed for at bruge din smartphone uden at du behøver at tage den ud af tasken. Med en cykeltaske er du også sikker på at din smartphone bliver hvor den skal. Skulle det ske at den ryger ud af lommen undervejs, så kan det hurtigt blive en dyr cykeltur. Vi har naturligvis også sadeltasker som kan indeholde lidt mere, så du kan tage småting med dig på vejen. Vi fører de anerkendte Roswheel cykeltasker som alle er af utrolig høj kvalitet og holdbare og som naturligvis er regntætte, så du ikke behøver at lade det lunefulde danske vejr ødelægge din cykeltur eller forhindre dig i at hoppe op på sadlen. 

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

5 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

5 vare(r)

I sne og slud

Tag alt med dig når du er ude og cykle! Med en cykeltaske kan du have mere med dig på farten og da pladsmangel som regel er den største ulempe ved at tage cyklen fremfor bilen, så kan cyklen meget vel gå hen og blive brugt hyppigere i dagligdagen. Det er selvfølgelig også oplagt med en cykeltaske hvis du tager på længere cykelture og har brug for at have mange ting med dig. Vælg imellem mange flotte cykeltasker her hos CPHbike eller kig forbi vores butik på Flintholm station og se vores kæmpe udvalg – vi står altid klar med et smil til at give en hånd. Vi glæder os til at se dig og til at hjælpe dig med at finde den helt rette cykeltaske!

Praktisk

Det er supernemt at tage alt med dig på farten med en cykeltaske. Vi har et stort udvalg af sadeltasker hvor du kan have alverdens ting i når du er ude og cykle. Du kan også finde cykeltasker her til din smartphone. Uanset om du har en 4,8” eller 5.5” smartphone, så burde du kunne finde lige det du mangler! Det kan altid betale sig at beskytte din smartphone, for skulle det ske at den ryger ud af lommen under cykelturen, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Vær på forkant inden uheldet er ude – der kan være rigtig mange penge at spare!

Udvalget bliver større og større

Vi har mange cykeltasker i øjeblikket, men vores udvalg bliver hele tiden større! Kig endelig forbi igen snart og lad dig blive inspirere af vores mange cykeltasker. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi butikken og se udvalget. I øjeblikket fører vi udelukkende Rosswheel cykeltasker på grund af deres høje kvalitet og funktionalitet. Kender du til andre flotte og smarte cykeltasker som du mener vi bør føre? Så skriv endelig til os – vi elsker at høre fra vores kunder og vil gerne gøre det så godt som muligt.