Cykelpumper

Vi kender om nogen frustrationen over at opdage at luften er sivet ud af dækket. Det kan derfor altid betale sig at have en cykelpumpe ved hånden. Vi har et varieret udvalg herunder med alt fra kraftige og robuste cykelpumper til de mere praktiske og mindre cykelpumper. Det handler sådan set bare om at du finder ud af hvad du foretrækker og får det bestilt. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm Station og se en demonstration af de forskellige cykelpumper inden du træffer dit valg. Har du brug for råd eller vejledning vedrørende rengøring og vedligeholdelse af din cykel, så er du naturligvis også mere end velkommen til at slå et smut forbi! Vi har også et stort udvalg af alverdens cykeltilbehør, så kig endelig forbi og find det du mangler.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

4 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

4 vare(r)

Vær på forkant

Der er ikke noget værre end når man kommer ud om morgenen og opdager at luften er løbet ud af ens cykeldæk. Fordelen ved at have en cykel er at du altid har et pålideligt transportmiddel og at du er sikker på at kunne komme på arbejde eller at kunne aflevere børnene, men er dækket fladt så hjælper det ikke så meget. Det kan altid betale sig at være på forkant. Invester i en cykelpumpe og slip for at bekymre dig om hvorvidt du kan bruge din cykel for at komme derhen hvor du skal. Find din nye cykelpumpe i dag hos CPHbike!

Modeller

Hos CPHbike kan du finde et kæmpe udvalg af cykelpumper og uanset om du er på udkig efter en lille og bekvem cykelpumpe eller en mere kraftig cykelpumpe, så kan du finde det lige her. Vælg blandt andet imellem den pålidelige AIRACE FIT REGULAR AP-84 cykelpumpe eller mini cykelpumpen AIRACE CO2 TURBO ROAD AC-05 2-I-1 og mange andre. Kig endelig forbi igen hvis du ikke kan finde det du leder efter – vi får hele tiden nye modeller hjem på lager. Du kan også kigge forbi vores butik på Flintholm station og se vores udvalg.

 

NUTCASE Cykelhjelme

Mangler du en smart cykelhjelm? Hos CPHbike forhandler vi flotte og beskyttende Nutcase cykelhjelme. De er de bedste på markedet, så hvorfor skulle vi forhandle andet? Tjek vores store udvalg ud her på hjemmesiden eller kig forbi vores butik på Flintholm station og se Danmarks største udvalg af Nutcase cykelhjelme. Der er utrolig mange cykelhjelme at vælge imellem og alverdens designs, motiver og farver. Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse og finder lige præcis den cykelhjelm som du står og mangler. Det er vigtigt at beskytte hovedet mod uheld når du er ude og cykle! Find din nye cykelhjelm hos CPHbike i dag!