Cykellygter

Du finder her et kæmpe udvalg af cykellygter til ethvert behov. Vi er selvfølgelig gået de lyse tider i møde, men det betyder ikke at der ikke er brug for cykellygter om aftenen eller om natten. Hos CPHBike finder du naturligvis både baglygter og forlygter, men du kan også finde begge dele med USB stik, så du nemt og hurtigt kan sætte din smartphone til som strømkilde. Du kan også finde LED cykellygter med batterier. Eller hvad med en cykellygte med dynamo så du altid er sikker på at du har lys på cyklen? Det kræver selvfølgelig at du træder lidt ekstra i pedalerne, men du slipper samtidigt for at skulle spekulere på om dine cykellygter nu virker. Vælg imellem anerkendte mærker såsom Dunlop, Duracell, Mixbike og Trelock. Hvad venter du på? Find din nye cykellygte i dag og kør sikkert i trafikken.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

21 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

21 vare(r)

Baglygter og forlygter

Selvom vi er gået de lyse måneder i møde, så er det stadigvæk en god ide at have et par cykellygter med dig når du er ud og cykle. Om aftenen eller i de tidlige morgenstunder er det stadigvæk nødvendigt med et par cykellygter og det er utroligt vigtigt at bilister kan se dig i mørket. Vælg imellem mange flotte cykellygter og kør forsvarligt i trafikken. Vi har naturligvis mange forskellige cykellygter du kan vælge imellem. Vælg imellem mærkerne Dunlop, Trelock og MIxbike og find din nye cykellygte i dag. Du kan også finde cykellygter med indbygget USB stik – yderst praktisk i 2017 hvor man altid har sin smartphone på sig.

LED lygter

Du kan også vælge LED cykellygter her hos CPHbike. LED cykellygter har et mere kraftigt lys og så anvender de også mindre strøm end traditionelle cykellygter. Du kan også her finde flere forskellige modeller og sæt. Vi får hele tiden nye cykellygter hjem på lager, så kig endelig forbi igen hvis du ikke lige finder det du leder efter i dag. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af spændende nyheder, gode tilbud og tips og tricks til din cykel. Find din nye LED cykellygte i dag eller kig forbi vores butik på Flintholm station og se cykellygterne i virkeligheden.

Dynamo lygter

Vil du gerne være sikker på at du altid har lys på cyklen, uanset om batterierne er løbet tør for strøm eller at du har glemt cykellygterne derhjemme i farten? Med en dynamo cykellygte får du ikke blot god motion når du er ude og cykle, da du er nødt til at træde i pedalerne, du ved også at du altid vil kunne slå cykellygterne til når der er behov for det. Find din nye dynamo cykellygte i dag! Er du ikke helt sikker på hvad du har brug for? Så kig endelig forbi vores butik der ligger på Flintholm station. Vi står altid klar med et smil og sørger selvfølgelig for at du får det helt rette med dig hjem.