Cykellåse

Vi kan kun anbefale at der investeres i en cykellås. De fleste af os har sikkert oplevet at komme ud af en butik og opdage til vores rædsel at cyklen er væk. Uanset om du lige har købt en ny cykel eller om din cykellås er blevet væk, så kan det helt klart betale sig at investere i en cykellås. Først og fremmest så er det naturligvis en god investering som hurtigt tjener sig ind i og med at din cykel ikke bliver stjålet og så behøver du ikke at skulle bekymre dig om hvorvidt cyklen stadigvæk holder hvor den skal. Hos CPHBike kan du finde masser af forskellige modeller, så der burde være noget for enhver. Vælg fx imellem de anerkendte Crazy Safety cykellåse, de robuste Dunlop kædelåse, TRElock spirallåse og meget andet. Tjek vores store udvalg ud herunder eller kig forbi vores butik på Flintholm station og lad os hjælpe dig med at finde lige præcis den cykellås som dækker dit behov. Vi har selvfølgelig masser af flotte farver du kan vælge imellem, så du hurtigt kan finde din cykel.

Beskyt din cykel mod tyveri

Når man investerer i en cykel, så er det ikke blot en cykel man får. Man får også et billigt og pålideligt transportmiddel så man altid sikker på at kunne komme på arbejde, i skole eller hente børnene, uanset om man har glemt pungen eller busserne er på strejke. Det kan derfor kun anbefales der investeres i en cykellås, så du er helt sikker på at din cykel står og venter hvor den skal. Der er desværre mange der har lange fingre og det er desværre ikke usædvanligt at man hører om at folk får stjålet deres cykel. Tjek vores udvalg ud og beskyt din cykel mod tyveri i dag! Der kan være rigtig mange penge at spare.

Forsikringer

Det er altid fornuftigt at forsikre sine ejendele og det er selvfølgelig heller ikke anderledes når det kommer til cykler. Mange af de forsikringer man tegner dækker nemlig ikke hvis du ikke har låst din cykel. Der er naturligvis cykeltyve som ikke er blege for at gå det ekstra skridt, men det kan være med til at afskrække tyven og så ved du i hvert fald at din forsikring dækker og at du inden længe kan få en ny cykel

Stort udvalg

Vores udvalg af cykellåse bliver hele tiden større og uanset hvilken type cykellås du leder efter, så burde du kunne finde den her hos os. Vi har blandt andet kædelåse, ringlåse, spirallåse og du kan selvfølgelig også finde Trelock beslag til kædelåse og låseolie så du kan få smurt låsen. Det er vigtigt at låsen bliver vedligeholdt for at den forbliver nem at låse op og låse i. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Vi sender nyhedsbreve ud når vi har gode tilbud eller når vi får nye og spændende varer hjem på lager.