Cykelkurve

Leder du efter en ny cykelkurv? Hos CPHBike finder du et varieret og spændende udvalg af cykelkurve. Vi fører på nuværende tidspunkt udelukkende Mixbike’s cykelkurve på grund af deres høje kvalitet. Vil du gerne have besked når vi får nye modeller og mærker hjem? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af noget. Vælg imellem flotte designs og cykelkurve til foran og til bagpå cyklen. Tjek vores spændende udvalg ud og find din nye cykelkurv i dag. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge forbi vores butik på Flintholm station og så sørger vi i fællesskab for at du får det med hjem som du står og mangler – og som passer til din cykel! Vi har også masser af andet cykeludstyr, så der er rig med mulighed for at blive inspireret. Vi har fx en kæmpe væg med alle vores Nutcase cykelhjelme og Danmarks største udvalg!

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

4 vare(r)

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

4 vare(r)

Praktisk

Med en cykelkurv på din cykel har du altid ekstra plads til hvad end du måtte falde over når du er ude og handle. Det er ekstra plads som man sætter utrolig meget pris på, så snart man begynder at tage den i brug. Slip for at bekymre dig om hvorvidt du har plads nok og invester i en cykelkurv – det er utroligt praktisk og noget nemmere end at skulle have en taske eller en rygsæk med. Vi har et stort udvalg af forskellige cykelkurve her hos CPHbike og i øjeblikket fører vi udelukkende Mixbike cykelkurve på grund af deres høje kvalitet og rummelighed. Vælg imellem mange flotte designs og find din nye cykelkurv i dag.

Nyhedsbrev

Vi får løbende nye produkter hjem på lageret, så hvis du gerne vil vide når der kommer nye produkter hjem (eller når vi har et vanvittigt godt tilbud), så skriv dig op til vores nyhedsbrev og så skal vi nok holde dig opdateret. Har du et godt forslag til hvilke cykelkurve vi bør forhandle? Skriv endelig til os – vi elsker at høre fra vores kunder og forsøger altid at levere lige præcis det som i efterspørger.

Butikken

Er du ikke helt sikker på hvad for en cykelkurv du gerne vil have? Eller vil du bare gerne se den i virkeligheden inden du køber den? Kig forbi vores butik på Flintholm station og se vores udvalg. Vi står altid klar med et smil og til at besvare de spørgsmål du måtte have vedrørende cykeltilbehør. Vi har blandt andet Danmarks største udvalg af Nutcase cykelhjelme og et kæmpe udvalg af alverdens cykeltilbehør. Der burde derfor være noget for enhver her hos CPHbike.