Cykelhandsker

Er du cykelentusiast, så er du garanteret på udkig efter et par cykelhandsker som giver dig et bedre greb når du er ude og cykle. Det skader selvfølgelig heller ikke at de i de kolde vintermåneder giver en smule isolering fra den bidende kulde. Vi har et bredt og spændende udvalg af Crazy Safety cykelhandsker hos CPHBike og du kan selvfølgelig vælge imellem et væld af farver og mange spændende motiver. Vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden, så har vi fx cykelhandsker med leopardprint og cykelhandsker med hjerter på. Find dine nye cykelhandsker i dag på vores hjemmeside eller kig forbi vores butik på Flintholm station og prøv handskerne inden du køber dem. Vi har et kæmpe udvalg af alverdens cykeltilbehør, så vi er sikre på at du går fra butikken med et smil og med lige præcis det du kom efter. Vi ser frem til dit besøg!

Holdbare og slidstærke

Vores udvalg af cykelhandsker er utroligt slidstærke og holdbare cykelhandsker. De er de perfekte følgesvende til de kolde vintermorgenener når kulden bider. Vi har et stort og varieret udvalg af CrazySafety cykelhandsker som er anerkendte for deres gode greb og høje kvalitet. Om vinteren kan det være utroligt koldt når man er ude og cykle og det kan give tørre hænder. Vælg imellem mange flotte farver og beskyt dine hænder når du er ude og cykle. Det er selvfølgelig også kun en fordel at du har et ekstra godt og forsvarligt greb.

Cykelpumper

Der er ikke noget værre end at komme ud til et halvfladt dæk. Det kan derfor kun anbefales at du investerer i en cykelpumpe, så du altid har muligheden for at kunne pumpe dine dæk op. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem og vi får hele tiden flere. Kig forbi vores butik på Flintholm station og tag din nye cykelpumpe med hjem i dag. Det er ikke altid at man er i nærheden af en cykelbutik eller tankstation eller at der overhovedet er noget der er åbent. Det kan derfor altid betale sig at have en cykelpumpe på cyklen!

Cykellåse

Det kan altid betale sig at investere i en cykellås så du er sikker på at din cykel holder hvor du efterlod den. Din forsikring vil heller ikke dække, medmindre der er en cykellås på din cykel. Det er en lille investering som sørger for at du altid har et transportmiddel og ikke lige pludselig skal til at købe en ny cykel for at komme rundt. Det kan derfor altid betale sig! Hos CPHbike har vi samlet en masse forskellige cykellåse og vores udvalg bliver hele tiden større! Kig forbi vores butik på Flintholm station og find din nye cykellås i dag!